KROZ 3 KORaka

Vodimo te do snažnog brenda

Od pronaskla tvog jedinstvenog mjesta na tržištu do lansiranja brenda

01

BREND
STRATEGIJA

tvoj kompas

Cilj ovog koraka je doći do snažnih temelja tvog brenda: stvarne autentičnosti i osobnosti tvog brenda, diferencijacije od konkurencije, jasnoće o ciljanim kupcima i definirane pozicije tvog brenda na tržištu.

Uspješno ćeš se istaknuti na tržištu komunikacijom što tvoj brend radi drugačije. Ključ učinkovite strategije pozicioniranja brenda je znati po čemu želiš da tvoja publika prepoznaje tvoj brend. Ovo je faza u kojoj 
puno razgovaramo i upoznajemo se s tvojom pričom, snagama, izazovima i specifičnostima. Slušamo o tvom kupcu i njegovim potrebama. Istražujemo tržište.

02

BREND
IDENTITET

U MORU ISTIH BIT ĆEŠ SVOJ

Cilj ovog koraka je kreirati ime, slogan i poruke te vizualni identitet koji je ujedno po tvojoj mjeri i mjeri tvog kupca.

Što je za čovjeka ime, glas, izgled, karakter i osobnost, to je za posao brend identitet. Brend po tvojoj mjeri je onaj koji osjećaš kao autentičan za tebe i s kojim se osjećaš ugodno. Brend po mjeri tvog 
kupca je onaj koji kupac prepoznaje kao relevantan i s kojim stvara emocionalnu poveznicu.
Tvoju diferencijaciju ispričat ćemo kroz jedinstvenu brand priču, poruke i ime. Druga faza je razvoj vizualnog identiteta branda - logotip, boje, tipografija i ostali elementi kojima će tvoj brend vizualno komunicirati.

03

BREND
AKTIVACIJA

TVOJA JEDRA PUNA VJETRA

Cilj ovog koraka je lansiranje tvog brenda na tržište. Ovisno o specifičnostima tvog posla, definirat ćemo opseg aktivacije te kreirati potrebne kanale.

Snažan brend je puno više od lijepog logotipa i zvučnog imena. Tvoj brend živi tek kada kupac dolazi u kontakt s njim. Osmislit ćemo ciljane dodirne točke koje će omogućiti rast svijesti o tvom brendu. Od dizajna web stranice koja podržava tvoje poslovne ciljeve, dizajna ambalaže i svih potrebnih poslovnih, prodajnih i marketinških materijala. Identitet tvog brenda prenosimo u digitalne i fizičke kanale.

KOME MOŽEMO NAJBOLJE POMOĆI?

Pomažemo poduzetnicima koji su razvili kvalitetan proizvod ili uslugu te

  • IMAJU JASNU VIZIJU svog poslovanja i
cljanog kupca
  • SPREMNI SU ULOŽITI SVOJE
RESURSE I AKTIVNO SUDJELOVATI
U IZGRADNJI BRENDA
  • ŽELE BITI SVOJI I PRIČATI SVOJU 
AUTENTIČNU PRIČU

Razvoj tvog brenda je zajednička plovidba. Zajedno dajemo najbolje od nas da razvijemo brend na koji ćeš biti ponosan i s kojim ćeš ostvariti svoje ciljeve. Tvoj je smjer plovidbe, a mi donosimo vjetar koji čine naša strast, posvećenost i stručnost. Tvoj birani tim za značajne rezultate.

Brend je živi organizam i prolazi različite faze rasta i razvoja.
Tvoje vrijednosti i obećanje kupcu tvoj su kompas na putu. Inbuko je partner i podrška na duge plovidbe.