VJERUJEMO U AUTENTIČNOST,
SNAŽNU EMOCIJU I VISOKU ESTETIKU

Inbuko tim su Anja i Ana.

Inbuko smo pokrenule nakon višegodišnjeg rada u domaćim i stranim tvrtkamau u marketingu, dizajnu i R&D-u. Danas u sve projekte donosimo međufunkcijsko razumijevanje, razumijevanje poduzetničkih i tržišnih izazova te psihologije kupaca.

Povezala nas je svijest da

Tržište nagrađuje one koji ulažu u brEnd

I zato posvećeno radimo na kreiranju autentičnih 
brendova koji poduzetnicima pomažu zauzeti jedinstveno mjesto na tržištu. Vjerujemo da
 kvalitetni proizvodi trebaju uspjeti. Za one koji ulažu u brend i povezivanje sa svojim kupcem, uvijek ima mjesta na tržištu. Ne postoje dva
 identična proizvoda kao što ne postoje niti dva identična kupca. I zato je važno je ispričati tvoju priču.

Našu misiju najbolje opisuje riječ “inbukat”, koja na starodalmatinskom znači “raširiti jedra da se napune vjetrom”. Kvalitetan branding čini isto za posao - daje snagu da plovi punim jedrima.

Inbuko postoji kako bi tvoja vizija postala brend koji je autentičan i snažan.

Slična su nam imena, zajedničke su nam vrijednosti, a sve ostalo je različito! Dijelimo ljubav prema stvaranju, a najveću inspiraciju pronalazimo u prirodi - u procesima, slobodi, estetici, površinskoj jednostavnosti s pozadinom kompleksnih činitelja i veza između njih.

Anja Vidaković

Svoja znanja i vještine vizualne komunikacije gradim više od 20 godina. Svoj put započela sam u školi za Primjenjenu umjetnost i dizajn, a nastavila na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu gdje sam magistrirala grafiku. Široko znanje stekla sam na području produkt dizajna, odnosno konstrukcije i dizajna ambalaže radeći u globalnoj internacionalnoj firmi DS Smith na funkciji Dizajn managera. Svoj poslovni put nastavila sam na funkciji R&D managera u Žito grupi, vodećoj prehrambenoj grupaciji u Slavoniji. Kroz razvojne projekte stekla sam razumijevanje svih procesa od istraživanja tržišta, razvoja proizvoda, logistike, pozicioniranja, razvoja brend identiteta do lansiranja proizvoda na tržište. Širinu svog iskustva, znanja i vještina danas koristim u procesu brendiranja stvaranjem vizualne komunikacije brenda. Inspiriraju me poduzetnici s vizijom i njihova autentična priča.

anja@inbuko.com

Ana Serdarušić

Diplomirala sam Marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, te sam potom svoju marketinšku karijeru započela u Žito grupi. Iza mene je višegodišnji rad na razvoju i lansiranju novih prehrambenih i turističkih proizvoda. U procesu sam bila zadužena za široki spektar aktivnosti koje su potrebne da kvalitetan proizvod uspije. Od istraživanja tržišta, kreiranja brend identiteta, marketinških aktivacija i direktne podrške prodaji kroz brojne online i offline aktivnosti. Ulaganje u brend prepoznala sam kao osnovu za povezivanje kupca s proizvodom i dugoročni uspjeh. Moje dvije strasti su brendiranje i turizam, koji oboje u fokus stavljaju ljude i kreiranje jedinstvenih iskustava i emocija. Marketinšku put nastavila sam u upravo u razvoju brendova, s naglaskom na verbalni identitet. Moja specijalnost je klijentovu viziju i strategiju prenijeti u jedinstvenu brend priču, ime i poruke brenda.

ana@inbuko.com

Ispričati svoju priču nije komplicirano, ali ako si u tome sam, nije lako. Inbuko će te aktivno slušati i zajedno ćemo napraviti jedinstvenu priču, atraktivan identitet i aktivaciju tvog brenda na tržištu.

Kreni punim jedrima