Brendiranje u turizmu

Imaš turistički objekt i spreman si za privlačenje svog idealnog gosta? Brendiranje tvog proizvoda i usluge istaknut će te u moru ponuda i olakšati da tvoj posao zaživi u punom potencijalu. Dijelimo s tobom što se nalazi u pozadini jedinstvenih objekata koji uspješno privlače ciljane goste.

 

Emocije su srž turističkog iskustva, a tvoj objekt je važan dio istog

 

Turistički doživljaj danas rezultat je niza ideja, aktivnosti i detalja kroz koje gost prolazi i doživljava od trenutka osvještavanja potrebe za putovanjem do povratka kući. Tvoj je objekt važan dio ukupnog iskustva jer ljudi ne plaćaju samo smještaj – već ono kako će se tamo i zbog toga osjećati. Motivirani su novim iskustvima i novim pričama za koje će biti bogatiji po povratku usvoju svakodnevicu. Od iznimne važnosti je znati pobuditi emocije ciljanog gosta u fazi planiranja putovanja te mu olakšati odluku o odabiru lokacije i smještajnog objekta po njegovoj mjeri.

 

U moru ponuda turističkih objekata koje zadovoljavaju istu ili sličnu potrebu, tvoja autentičnost je najbolja diferencijacija. Zasniva se na tvojoj viziji, kvaliteti i posebnosti usluge te načinu i pristupu stvaranja turističkog iskustva. Upoznavanje gosta s tvojim brendom počinje puno prije nego što te gost kontaktira ili se pojavi na tvom pragu. Zato je važno ispričati tvoju priču i kreirati jedinstvenu emociju kod potencijalnog gosta od prvog kontakta.

Ulaganje u brend

Gost nije samo korisnik usluge ili proizvoda, već aktivni sudionik jedinstvenog doživljaja. Slika budućeg iskustva kod gosta stvara emocionalnu poveznicu koja ga pokreće na rezervaciju tvoje ponude. Upravo u tome leži snaga brenda. Tvoj brend je tvoje sredstvo komunikacije s gostom. U njemu se nalazi tvoje obećanje gostu, tvoj standard kvalitete, jedinstven doživljaj i emocija.

 

Put do aktivnog kreiranja jedinstvene emocije i snažnog brenda kreće s pitanjima:

Kako želim da se moji gosti osjećaju? Kakvo iskustvo će imati kod mene? Koje uspomene će im ostati? Koju priču će ispričati o meni?

Naša specijalnost je tvoju autentičnu priču pretočiti u jedinstven brend identitet koji će snažno komunicirati tvojim ciljanim gostima. Povezujemo tvoju autentičnu priču sa zanimljivostima i vrijednostima mikrolokacije kao što su kulturno-povijesna baština, gastronomija i lokalna događanja s ciljem da tvoj ciljani gost dobije uvid u cjelokupno iskustvo. Tvoju priču i osobnost prenosimo u jedinstven brend identitet, verbalno i vizualno. Tvoj objekt imat će jedinstveno ime i slogan s porukom, vizualni identitet sa značenjem, ključne poruke i obećanje tvom ciljanom gostu. Komunikaciju aktiviramo kroz izgradnju tvoje web stranice, brošure, foto i video produkciju.

 

Ispričati svoju priču nije komplicirano, ali ako si u tome sam, nije lako. Ukoliko je vrijeme da tvoj turistički objekt dobije jedinstven identitet koji je atraktivan ciljanom gostu, kontaktiraj nas na info@inbuko.com

 

 

U moru istih, bit ćeš svoj,
a tvoja jedra, puna vjetra.

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Hvala! Vaša prijava je zaprimljena!
Ups! Negdje je nastao problem. Pokušajte ponovno.