Autentičnost je tvoja najbolja diferencijacija

Da bi te kupac izabrao, potrebna mu je emocionalna poveznica s tvojim proizvodom ili uslugom. Ispričati tvoje autentično zašto i kako najvažnije je što možeš učiniti da tvoj proizvod postane atraktivan tvom ciljanom kupcu.
 
U moru proizvoda koji zadovoljavaju istu ili sličnu potrebu, želiš da tvoj ciljani kupac izabere baš tebe. Često se događa da kvalitetni proizvodi ne uspijevaju jer nisu dali priliku svom ciljanom kupcu da ih prepozna i upozna. Nevidljivi su i nikada kupcu nisu ispričali svoju autentičnu priču ili još opasnije – pričaju tuđu priču jer postoji vjerovanje da je „to ono što prolazi“. Dobra vijest je da, kako ne postoje dva identična kupca, tako ne postoje niti dva identična proizvoda, tj. iskustva proizvoda. Da bi te kupac izabrao, potrebna mu je emocionalna poveznica s tvojim proizvodom ili uslugom. Ispričati tvoje autentično zašto i kako najvažnije je što možeš učiniti da tvoj proizvod postane atraktivan tvom ciljanom kupcu.
 
Autentičnost koju čini jedinstveni sklop tvojih vrijednosti, vizije, karakteristika i benefita, temeljna je vrijednost u procesu izgradnje brend identiteta i najvažniji čimbenik brenda. Jer brend je sve ono što te čini „svojim“, a u očima kupca - jedinstvenim i prepoznatljivim. Ljudi žele iskrene odnose, pa je tako i sa proizvodima i uslugama u koje biraju uložiti svoj novac i vrijeme. Autentičnost je ono što već jesi, svi tvoji aspekti i svi aspekti tvog proizvoda. Nije ništa novo za tebe, ali može biti novo i poželjno tvom kupcu. Isticanjem svoje autentičnosti kupcu ćeš osvijetliti komad tržišta, police, interneta koji je baš za njega, a samim time tvoja autentičnost radi najprecizniju selekciju, jer se sviđaš onima kojima se i želiš sviđati.  
 
Ako živiš svoju autentičnost kroz svoj posao i vođen si svojom vizijom, onda dobro znaš da si povezan sa svojim zašto i svojim kako. Tvoj kupac treba i želi čuti tvoju priču. Autentična verbalna i vizualna komunikacija brenda radi na principu magneta koji privlači one kupce koji se pronalaze u tvom proizvodu. Zato je autentičnost tvoja najbolja diferencijacija.
 
Pomažemo ti ispričati autentičnu priču kroz verbalni i vizualni identitet s ciljem da postigneš prepoznatljivost na tržištu i povežeš se sa svojim ciljanim kupcem. Tvoju autentičnost prenosimo kroz ime tvog branda s porukom, dizajn tvog branda sa značenjem, komunikacijom tvojih vrijednosti i tvog brend obećanja. Kada je tvoja autentičnost temelj brenda tada si kao u odjelu koje je krojeno po tvojoj mjeri – ali si i za ciljanog kupca odijelo po njegovoj mjeri. Autentičan brend donosi vjetar u tvoja jedra i pomaže tvom proizvodu jednostavnije doći do ciljanog kupca. U moru istih budi svoj.
 
Želiš graditi snažan i autentičan brand? Javi nam se za dogovor oko besplatnih konzultacija na info@inbuko.com

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Hvala! Vaša prijava je zaprimljena!
Ups! Negdje je nastao problem. Pokušajte ponovno.